About

Her på bloggen deler jeg skriveinspiration, malerier og tekster fra mit virke som billedkunstner og  forfatter.

Pennen har trukket den røde tråd igennem mit liv. Jeg føler mig fri og tryg med en pen i hånden. Siden jeg var en lille pige har pennen i min hånd fortalt historier og skabt billeder. Igennem livet har pennen skabt vilde ekspressive malerier. I USA har pennen tegnet kongeørne og billeder af indianere, der pludselig trådte ud fra Nevada Bjergenes imponerende formationer. Pennen har skrevet om sorte og hvide fisk i Caribien. Pennen har skrevet bøger, noveller, digte og artikler. Mine noveller, digte og artikler er at finde i tidsskrifter, aviser, magasiner og websites og antologier.

I 2011 fik jeg diplom på dekorationsmaleruddannelsen.

I perioden 2017-2019 har jeg studeret skrivekunst på Syddansk Universitet herunder fagene: praktisk narratologi, retorik, skriftkulturens mediehistorie, børnelitteratur en særlig æstetik, kreativ skrivning og tekstanalyse med henblik på æstetisk kvalitet.

Jeg har skrevet en fantasybog og skabt en blog om erfaringerne med at skrive en roman. For tiden arbejder jeg blandt andet på at færdigskrive den bog, som jeg er startet på at skrive, imens jeg har studeret skrivekunst.