Om Reiki

10 fakta om Reiki Healing

<3 Reiki er en 100% naturlig helbredende behandlingsform

<3 Reiki lindrer og forløser

<3 Reiki styrker din helse og helhed

<3 Reiki betyder universel livsenergi

<3 Reiki er ligesom naturen; intelligent og kompleks

<3 Reiki virker individuelt fra menneske til menneske

<3 Reiki er en meget gammel og virkningsfuld behandlingsform

<3 Reiki efterlader klienten styrket og afbalanceret

<3 Reiki virker holistisk

<3 Reiki skaber balance følelsesmæssigt, mentalt og kropsligt

Reiki Healingens historie kort fortalt

Reiki betyder universel livsenergi, og dens rødder strækker sig tilbage til naturhelbredelsens ældste oprindelse. Historisk set besad tibetanerne en dyb forståelse for ånd, energi og natur. De brugte denne kundskab til at hele/heale og skabe balance i krop, sjæl og ånd. Dette holistiske syn og behandlingsmetoden er blevet videregivet gennem århundreder.

Historisk set har den eksisteret på mysterieskoler og blandt enkelte udvalgte præster, disciple og åndelige ledere. Men i 1900-tallet fandt den japansk fødte dr. Mikao Usui nogle 2500 år gamle sanskrits-sutraer, der rummede nogle af Reikis sandheder og visdom. Han genopdagede således behandlingsmetoden og begyndte at praktisere metoden og give reikibehandlinger. Inden sin død videregav han sin viden indenfor Reiki Healing.

Tidligere klienter har efter mine behandlinger sat følgende ord på deres oplevelse:

“Tak for den vidunderlige Reiki Healing jeg fik af dig, Nanna. Jeg var helt overvældet, da jeg vågnede efter behandlingen. Jeg oplevede min krop var brusende. Jeg havde en følelse af, at kunne mærke hele min krop og virkelige være i kontakt med den. Jeg kan forklare min oplevelse med Reiki Healing som en fornemmelse af at min krop blev ført op i luften, og da den landede igen faldt det hele på plads. Dagen efter Reiki Healingen var jeg så træt, men behandlingen har hjulpet rigtig meget på smerterne i mit knæ og skuldre.”

Karina Hougaard.

“Har fået den skønneste Reiki Healing behandling hos Nanna Grønbech Petersen, en behandling jeg varmt kan anbefale. Jeg følte ro, afslapning i min krop, mærkede energien fra Nannas hænder.”

Tina Dahl.

”Reiki-behandlingen gjorde, at jeg oplevede en ny selvtillid.”

”Jeg oplevede tryghed og total afslappelse. Lige efter behandlingen følte jeg lethed og meget varme, de steder jeg havde smerter.”

Priser

<3 Reiki-behandling intro-pris 250kr.

<3 Reiki-behandling forsiden af kroppen. 400kr.

<3 Reiki-behandling bagsiden af kroppen. 400kr.

<3 Reiki-behandling forsiden og bagsiden af kroppen opfølgende samtale 700kr.

Reiki virker ind på flere planer både mentalt, følelsesmæssig og kropsligt. Jeg oplever Reiki Healing som et sølvhav med masser af dybder.

Nanna Grønbech Petersen.

Om NGP – Kontakt

Jeg hedder Nanna Grønbech Petersen – NGP – og har diplom på First Degree og Second Degree of Reiki Healing. Udover Reiki healer er jeg uddannet dekorationsmaler og skrivekunstner ved Syddansk Universitet.

At bruge mine hænder som healer, billedkunstner og forfatter er den røde tråd i mit liv. Det er jeg dybt taknemmelig for. Se mere om mit forfatter- og kunstnervirke her: https://www.ngpart.com/ https://blog.ngpart.com/

Jeg oplever Reiki som en naturlig og enkel behandlingsform. Jeg elsker det ekko af healing og balance Reiki kan skabe i mennesker! Kontakt mig vedrørende spørgsmål og behandlinger via min mail. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Kontaktngpart@gmail.com