About

Velkommen til ’Creative Passion’ hvor jeg deler skriveinspiration, tekster og malerier fra mit virke som forfatter og billedkunstner.

Pennen har trukket den røde tråd igennem mit liv. Jeg føler mig fri og tryg med en pen i hånden. Siden jeg var en lille pige har pennen i min hånd fortalt historier og skabt billeder. Igennem livet har pennen skabt vilde ekspressive malerier. I USA har pennen tegnet kongeørne og billeder af indianere, der pludselig trådte ud fra Nevada Bjergenes imponerende formationer. Pennen har skrevet om sorte og hvide fisk i Caribien. Pennen har skrevet manuskripter, noveller, digte og artikler, som er at finde i bøger, podcasts, aviser, magasiner, websites og antologier.

Jeg har studeret Skrivekunst på Syddansk Universitet herunder blandt andet fagene narratologi, retorik, skriftkulturens mediehistorie og kreativ skrivning. Jeg har desuden diplom på dekorationsmaleruddannelsen. Derudover medvirker jeg i tidsskriftet uDkAnts redaktion, og jeg er medskaber af podcasten ‘Skæve Kulisser’.