Et særligt skær – part 4

 

Et særligt skær – part 4

”Pennen i din hånd er vigtig. Det er igennem skriften, at du forstår. Det er igennem skriften, at du forvandler. Det er igennem skriften, at du kan hente styrke, svar og tro.” 

Piet ser op på kirketårnet, han ånder dybt ind, luften smager af sommer. Himlen er blå. Ordene giver i den grad mening for ham. Under bøgetræet ligger en pen. Han samler den op, og putter den i lommen. Hans ben fører ham til træet overfor roklubben.

Lige på det punkt, hvor Piet placerede det andet frø fra den mystiske kvinde, flagrer en papirlap på et ungt bøgetræ. Han plukker sedlen som et stykke frugt. Han folder den ud. Sort på hvidt står der: 

”Håbet skal du søge ved havet. Åben dine hænder, åben dine arme og åben dit hjerte, så lukker du op for rum til lysende håbefulde energistrømme af kærlighed og hjælp.”

Piet fortsætter til maleriet, der minder om lyden af en magisk koncert, her er endnu et ungt bøgetræ vokset frem. En hvid papirlap flagrer på træets ene spinkle gren, som et løsrevet budskab. Han folder sedlen ud. Der står:

”Du eksisterer, fordi du skal favnes. Du eksisterer, fordi du har værdi og fordi, at du skal skabe. Du eksisterer, fordi du skal elske ubetinget og blive elsket ubetinget. Kærligheden gennemstrømmer alt.

Piet ser på maleriet på muren. Han smiler. Så opdager han en farvestrålende vinge, der ligger i en solstråle for hans fødder. En vinge fra en sommerfugl. Han tager den op i hånden og studerer dens fine mønster og mange farver. Han tænker, måske går der kærlige væsner, budbringere og hjælpere rundt i verden, hvis man åbner sine øjne for detaljer. Ser og lytter man omhyggeligt, er livet magisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *